Over ons

Zoekt u een betrouwbare vakman?

Graag wil ik u hierbij uitleggen waarom wij graag helpen en waarom andere klanten voor ons gekozen hebben.

Eerlijk gezegd krijgen we de meeste nieuwe klanten door mond op mond reclame. Als u het mij vraagt komt dat door de manier waarop wij werken en het vertrouwen dat we hierdoor krijgen.

Waarde voor uw geld, afspraak is afspraak, netjes en eerlijk werken, een beetje zorg wegnemen en natuurlijk kwalitatief materiaal gebruiken.

Klussen is tijdrovend werk waarbij de te behandelen oppervlaktes schoon, glad en in goede staat brengen de meeste tijd in neemt voordat het juiste materiaal gebruikt wordt, zo krijg je een perfecte resultaat dat lang meegaat. Op al onze werkzaamheden krijgt u minimaal 5 tot maximaal 8 jaar garantie.

We zijn op deze manier al jaren geleden begonnen en hopen dat we er nog jaren mee kunnen doorgaan.

Heeft u vragen? Bel of mail gerust.

Schilderwerk

Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct opvalt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor.

Glas laten plaatsen in kozijn. Bij het plaatsen van glas is vooral de afwerking erg belangrijk. Een goede afwerking zorgt voor een waterdichte sluiting. De vakmanschap van een glaszetter komt naar voren wanneer een ruit perfect geplaatst moet worden. Pas bij een perfecte plaatsing zal de isolatie op zijn best zijn. Een glashandel heeft veel ervaring met diverse soorten glas. Door deze ervaring is het mogelijk om elk type glas door de glashandel te laten zetten. Binnen no-time is de oude ruit eruit gehaald en is de nieuwe geplaatst.